Fjällbilder på den vackraste!
Förra helgen var vi i fjällen och när vi åkte hade vi stora visioner om att både fånga den största öringen och de finaste kantarellerna, inget av det inträffade kan jag tala om. Ett napp sa sig grabbarna ha fått men om det är sant vet jag inte, det påstådda nappet kan nog lika gärna utgjorts av skakaningarna efter mjölksyran i spöhållarhanden.
Jag och Lisa sa att vi varit på svampjakt men mest av allt satt vi i bilen och åkte runt på massa småvägar, tittade på nybyggda hus och surrade.
Oavsett fångst var det en underbart avkopplande helg för både vuxna, barn och hundar med grillmys i solen, lekparkslek och lösspring!

I helgen har vi städat bort här hemma på tomten vilken var en enorm befrielse då det känns som ett mörkt moln som legat över en men, nu är det gjort och nu kan snön komma även om den gärna kan sjå sig åtminstone en månad till!

Hoppas ni har det gott!

Förbannande förkylning.

Förkylningen fortsätter in på vecka 3, alla runt omkring mig är sjuka och huvudvärken från helvetet är en ständig anhängare.

Är det nu jag får igen för alla gånger jag sagt att: Jag blir aldrig förkyld! Nähä, nu kom det som en käftsmäll.

Om jag säger nu då att: Jag är alltid förkyld, kommer det gå över då? Skulle inte tro det...

Muntergök.

Nyfödda finaste lilla Elmer som fyller ett år i morgon!

Jag blir så less när tekniken inte vill funka. Som tidigare sagt, datorn har lagt av och jag har nu insett att man blir verkligen mer handikappad än vad jag hade kunnat föreställa mig. Inte kunna blogga, inte kunna kommentera andras bloggar, inte lyssna på musik, inte kunna gå in på internetbanken, inte kunna läsa tidningen m.m.
Listan kan göras lång.
Nu har vi iaf skrämt i gång den gamla bärbara som också tidigare var död men verkar till min stora glädje ha återuppstått från det döda.

Här händer iaf inte så hiskeligt mycke. Jag är dunderförkyld, trött som en gnu och sover så fort jag får chansen. Även min nacke verkar ha gett upp då jag har städig värk i nacke vilket resulterar i konstant huvudvärk trots upprepade besök hos naprapaten.
Även hostan från helvetet som jag haft sedan jag var 16 ger sig verkligen till känna i samband med förkylningar. Hosta tänker ni men hörreni, det är ingen vanlig hosta. Jag hostar tills jag kräks. Det känns som man ska hosta upp inälvorna och lär snart resultera i både framfall och hemorrojder.
Mamma och pappa tvingade mig till läkarn när jag var typ 17 och där klappade dom mig på huvudet och påstod att jag nog haft för mycket analsex. Jag såg ut som ett frågetecken och insåg när jag kom ut därifrån att hon nog sagt oralsex, skitsamma vilket som, jag har då definitivt inte varit tillbaka sedan dess.
Och så jobbar jag förresten 86 timmar extra denna månad.

Men, annars är det bra. Hur mår ni?

RSS 2.0