En härlig semesterdag!

 
Sen frukost, bad i vattenspridaren, gräsklippning, promenad, picknick, spontant fikasällskap med en 97-åring,  promenad, fräscha till sig, in till stan, skjutsa Johan på personalfest, hämta upp Ullis, klappa djur på 4H-gården, middag, äventyrslekparken, hämta Johan, hem från stan, natta barn och nu sitter jag här.
 
Löptur eller soffan härnäst, det är frågan. En cykeltur med hundarna blir det åtminstone.
 
Lev och må!

Leo, du är räddaren i nöden!

Jaha, där kom alltså gårdagens inlägg in idag?! Denna app funkar ju verkligen under all kritik men förhoppningsvis bloggar man kanske aningens mer om man använder appen i stället för datorn. När nu appen vill fungera vill säga.

I dag var jag ledig och hade tänkt att jag och barnen skulle gå till lekparken och picknicka men, vädret gjorde att vi avstod. Vad skulle vi då hitta på? Att sitta inne var då inget alternativ då dom troligtvis skulle ut klöst ögonen på varann och då var det bara att välja på att glatt ta på sig regnkläder och gå ut eller att hitta på något annat. Det blev att hitta på något annat. Och något annat blev Leos. Han är en riktig räddare i nöden den där Leo!

Väl hemma blev det en snabb middag och sedan vidare på kalas till Johan och Andrea.

Hem, i säng med barn, promenad med dogsen och där är vi nu. På väg i säng.

Godnatt!


12 dagar kvar!

Ja, som tidigare sagt! Aldrig har semestern känts så efterlängtad som nu! 7 arbetspass och 12 dar kvar! Till och med Noel har börjat nedräkningen! "Mamma, vet du att i dag är det bara 17 dagar kvar till sommar?" Japp, det vet jag! Vill du veta timmar och minuter också? Typ så.

Vi funderar fortfarande på vad vi ska göra för semester i sommar? Noel säger att han vill till Pippihuset och Vincent säger att han vill åka båt. Det sistnämnda är ju då inget problem nu när båten ligger nere och Pippihuset kanske vi skulle ha tagit oss en sväng till. Vad jag förstått kan man åka båt TILL Pippihuset och det vore väl alldeles förträffligt om det var så!

Vincent har för övrigt börjat prata så galet mycket. PANG BOOM så pratar han 4-ordsmeningar. I ett.
Detta här gått på repeat sedan båten lades ner.
"Båten pjuta atten däj inne. Kallt atten."

I dag är det tårtfest på dagis så nu ska jag gå och fortsätta med tårtan!

Skickar med en bild från systerdotterns dop i helgen!

Hej och hå!


RSS 2.0