Ett kort inlägg!


Sötnosar.

I helgen som var fick vi fint besök från Sthlm. Kära Maciel och lilla Lennox var på besök och de var såklart lika
bedårande båda två!
På kvällen var Lisa och Andreas här på middag och det var precis lika mysigt som vanligt. Dom har jag däremot inget kort på för då skulle nog kameran vara full med tanke på att man ses typ varje dag.


Saffranssnurror.

Utöver besöken så har det julpysslats och jobbats på i kontoret. Hoppas hoppas hoppas det ska bli klart innan jul!

Här är det -20 grader ikväll, brrr. Hur kallt har ni det?

Kram på er!

Tenta och julbord!
Nu var det länge sedan jag skrev igen men, jag ska försöka bli bättre. Jag har så hejdlöst mycket att göra bara. Läser jag inte sagor så pluggar jag och pluggar jag inte så städar jag och städar jag inte så planerar jag inför jul o.s.v. Jag hinner knappt läsa vk.se och aftonbladet och då är det illa.
Vad händer som mest då? Ja snart är det jul och julen i år ska spenderas hemma hos oss med en massa släkt vilket känns otroligt mysigt! Jag julpysslar för fullt och ska efter torsdagens tenta försöka bara ägna mig åt att plantera hyacinter och stoppa nejlikor i apelsiner!

Annars så hade vi en trevlig kväll i Ersmark med vännerna i lördags förutom en incident. Cindre smet när jag skulle ta ut vagnen ur bilen och joggade bara helt planlöst i väg. Satans hund var min första tanke men allt eftersom minuterna gick så blev jag mer och mer orolig och efter mer än en timmes letande i alla Ersmarks kvarter lät det mer som att älskade hund, snälla kom tillbaka och när vi kom tillbaka till Cajsa och Gustav för att lägga upp en strategi för letandet så kom grannbarnen och berättade att han stod på deras baksida och lyckan var total!

Igår  natt och i natt jobbar jag och i kväll bjuder pappa på det årliga julbordet på Hotell Vindelälven vilket brukar vara hemskt trevligt!

Hoppas ni får en bra vecka!


Lyckan!Vilken lycka när man vaknar, tittar ut genom fönstret och ser detta!

RSS 2.0