IKEA.

Ja, i morgon åker jag, Andréa, mamma, Kenneth och lillhjärtat BUSS till IKEA. Ska bli riktigt intressant hur det ska gå. Jag har preppat inför alla tänkbara scenarion med blöjor, spylappar, vagnleksaker, urpumpad mjölk och ersättning! Kan ju behövas med tanke på att bussresan åtminstone tar ¤ timmar och då måste ju lilleskutt sitta i bilbarnstolen. MEN, det största problemet som jag ser är det att bussen går klockan 7 på morgonen, det är inte humant att kliva upp så tidigt enligt min mening. Jag har ju sån tur att Noel (oftast) går i säng kring halv 12 och sover till halv 8 då han vaknar och käkar, somnar sedan om och sover till ungefär kl 10-11. Det jag ville få fram med detta är inte att skryta över vilken fantastisk nattsömn jag har utan att när jag sist var upp så tidigt var nog när jag jobbade sist. Alltså den 25 maj 2008.
Det som (planerat) ska inhandlas är hallmöbeln, lådinredningen, knoppar, skoställ, blockljus, toainredning, lekmatta till Noel, leksaker till hundarna m.m.

Aja, nu är Johan på gång hem (äntligen) så jag ska försöka hinna ha packat nån flyttkartong innan han kliver innanför dörren!

Tack för ett trevligt fika idag Maria och Marie, alltid lika mysigt!

Klart slut.

En trött skrutt med nappen på sniskan!


Besiktning och husbilder.

Jo, i dag har jag besiktat bilen och det gick alldeles utmärkt! Det var inte som på den gamla goda tiden då jag hade en Subaru Trendy. För er som inte vet vad  det är för bil så kan jag meddela att den är typ en halv chipspåse hög och fyra blåbär bred, alltså ganska liten. Det var så pinsamt varje gång den skulle besiktigas. Jag försökte lura folk att jag inte hade tid så att dom kanske kunde fara med den i stället, tillslut övervägde jag att betala någon som kunde gå med på att göra sig själv till åtlöje. Det var inte frågan OM man skulle få en tvåa utan HUR många. Varje gång var det typ 9 eller 12 st eller liknande, jag minns inte exakt men, det var iaf så pass många att det var något man inte ville skulle komma ut till allmänheten. Får man ingen tvåa så är det ju kanon, får man en tvåa så är det ju inte så farligt, får man 5 tvåor så kan man skratta åt det men, får man 12 då skrattar man inte, då är det fan inte roligt. Jag ringde alltid till pappa och grät efteråt för jag var så hysteriskt arg.
En sak funderar jag förresten över. Jag undrar vem man ska kontakta om man tycker att besiktningsmännen bör få nya kläder. Det var lite deja vu när jag i dag stod där som för flera år sedan då jag stod där med min lilla röd subaru trendy. Samma smålessa gubbar, samma lokaler men framförallt samma kläder. Skulle jag stå där dagarna långa i en petrol/marinblå dress med små tjecka färgglada pluttar (som närmast skulle kunna liknas med uppradade winegum) så tro fan det att man är småless, jag skulle vara tokless. Skulle känna mig som en apa på cirkus i den där stassen men, det är jag det. Jag tror faktsikt dom också vill ha nya kläder, kanske i smyg. Dom kanske inte vågar fråga chefen, han kanske är en surgubbe. Möjligvis är denna kreation chefens egen design. Måste nog forska vidare i detta.

I morgon kommer Johan hem, han har varit i Danmark och faschinerats över vilka fantastiska inredningsdesigners dom har. Och så jobbat lite förstås. Han har varit på nån mässa, stort utbildningscentra, snyggt hotellrum, massa simulatorer, trerätters och hela baletten. Stackarn.
Måste säga det också. På flygplatsen i Danmark så hade dom Egget-fåtöljer som stolar, TRÅKIGT. På arlanda har dom vanliga hederliga pinnastolar á la lågstadiet och på Alvik ska man va glad om dom ens har nån stol.
I morgon ska jag och fika med Lisa och Marie, mycket trevligt!
Och igår var Amanda och hälsade på! Vi fikade, pratade, tittade på pappa som fogade badrumsgolvet, gick en prommis med hundarna, pratade, drack lite kaffe, pratade och sedan var kl 5 och hon skulle till tandläkaren 6. En mysig dag.

Köksstommarna:


Trappen ska på plats:



En glad Johan när den är på plats:

Ska ta bild på hela trappen sen när den är på plats, efter att den avtorkad och att de rostfria stängerna är ditsatta! NI ska även få se resultatet i badrummet, det vart assnyggt med svart fog. Och så har jag satt dit lådfronterna i köket så, det ska jag också försöka få på bild!
God natt på er!

Julkort och arbete.

Vad har hänt sen senast? Inte mycket spännande.

Otippat nog har jag varit på soptippen, det känns snart som att jag borde bosätta mig där! Men denna gång var dom riktigt trevliga. Den ena hjälpte till och med till att kasta en liten bit isolering, vilket jag tackade så hjärtligt för. Han sa då, det var då så lite så men, en av oss har möte med försäkringskassan och en är ledig och den tredje vet jag inte vars han är och här står jag ensam så jag hinner inte hjälpa till så mycket. Jasså tänkte jag. Undra vad som var problemet sist då ni stod 4 stycken lutandes mot husvägg utan enens tanke på att hjälpa till.
Jag har även varit på föräldrautb igen, denna gången blev jag inte kissad på utan tog det säkra före det osäkra och lät blöjan sitta på! Förutom massagen var det ungefär lika givade som sist.

Annars så är vi ju nere i huset som vanligt! Nu är köket nästan helt uppe, stommarna alltså! Det blev kanonbra så det känns riktigt roligt! Invägningen däremot, den var inte riktigt lika rolig. Klockan är nu ett och Johan är fortfarande kvar och kämpar på med den, jag och Noel gav upp för en timma senI morgon ska stommarna upp helt och sedan ska det läggas golv under trappen och sen ska trappen upp! Pappa kommer i morgon och ska sätta tätskikt i badrummet och sen ska han börja lägga klinker i veckan, spännande!

Jaa, nu är ju kortet till julkorten iaf tagna och, det blev ganska bra tillslut må jag säga! Sedan fanns de ju dom som inte blev fullt så bra! Det blev ingen av dessa:



I morgon ska jag ha kameran i högsta hugg så , då ska ni få se hur allt börjar arta sig!

God natt!

Husbilder.

Ja, då har jag som tidigare lovat tagit lite kort (med betoning på lite) i huset. Nu är det bara högst fem veckor tills vi ska flytta in! Gud, det känns underbart! Framför allt att bo där men, även slippa "lägenhetslivet" då man måste ta hänsyn till alla andra än sig själv. I synnerhet mannen uppe i hörnet som jagar en och säger man ska ta bort kisset efter hundarna och, när man inte gör det (skulle aldrig falla mig in att göra det) så målar han två fotspår i snön med falu rödfärg för att det ska se ut som en människa ska ha stått där och pissat, mycket finurligt gjort. Jag vet inte vad han ville få ut av detta. Antingen ville ha få utlopp för sin kreativitet eller så ville han göra mig förbannad, jag skulle chansa på det sista men, tyvärr lyckades inte det heller. Däremot skrattade jag mig nästan harmynt.

Jaja, snart är det jul! Det känns mysigt i år! Jag längtar tills jag får hänga upp strösselgardinen i huset, det kommer blir såå snyggt. Jag måste bara sy den först, eller mamma, hon vet bara inte om det än! Sen skulle jag ha passat på att i samma veva sy ett nytt fodral till hundarnas saccosäck. Jag längtar också till dagen innan julafton då vi ska ta oss ledigt en kväll och kura i soffan, mysa med Noel, slå in julklappar, rimma och dricka glögg och käka pepparkakor.

Matplats.

Kök.

Kök till vänster, trapphus rätt fram och hall till höger.

Sett från matplatsen.

Ena stora krukan som ska stå på bron.


Hej och hå.

Ny vecka och nya tag.

Så var helgen förbi men vars tog den vägen? Vi har varit på bygget exakt hela helgen och har fått riktigt mycket gjort. Lisa och Andreas kom och åt middag och hjälpte oss nästan hela lördagen, det var mysigt och hemskt snällt! Johan och Andreas skruvade gips i badrummet och jag och Lisa monterade köksstommar för glatta livet! Och planterade blommor!(?) Tror ni man är lite övertaggad när man planterar blommor innan man ens har en toalett? Jaja, fint blev det iaf! Badrummet är ju som sagt gipsat nu och i morgon kommer pappa och ska spackla där. Nu är det inte länge förrän vi kommer kunna kakla där!

I dag har jag varit på tippen typ halva dan för att lasta av dom där träbitarna från släpet. Jag blir så otroligt irriterad varje gång jag måste dit då man måste se dom där förbannade latasen som står där och glor på en. Ser man en som kommer med en släpvagn (som man skulle kunna rymma 3 lastbilar och 18 mopender i) fullproppad med microskopiska träbitar och dessutom har en skrikande bäbis på armen och febrilt står och kastar dessa träbitar kanske man möjligtvis kan erbjuda sig att hjäpa till? NEJ, Jag står hellre här lutandes mot väggen med en cigarett i käften och tittar på den stackars kvinnan utan några varma kläder (Nån jävel har snott min nya ridsportjacka som jag var förbi och skulle hämta på jobbet innan jag for på tippen) och förpestar luften för den lilla bäbisen. Dena enda gången dom hjäper till är då dom tror dom kan hitta något av värde, typ en gammal matta eller så. Jag hade nog inte tillräckligt värdefull last helt enkelt.
JAG tycker det är jobbigt att stå och titta på folk som jobbar utan att själv göra någonting men, det finns tydligen dom som inte tycker det. Och förmodligen är det dom som jobbar på soptippen.
Nog gnällt på dom.

Jag skulle ta kort från huset i går och lägga ut här men, självklart var batteriet slut så, jag ska göra ett nytt försök i kväll. Nu ska jag gå och fixa middag, makaroner, köttbullar och gräddsås, hej och hå vad roligt.

Vika tvätt
Dammsuga
Städa undan
Moppa golven
Fixa fastighetsdeklarationen
Fylla i papperna om barnförsäkringen
Fixa föräldrapenningen
Köpa färg

Ringa Skeåkraft och Sveland
Beställa bilder
Hämta ut foton

Köpa tapeter
Köpa vantar och tossor till lilleman
Scrappa färdigt Johans farsdagskort
Bjuda pappsen på farsdsagsmiddag
Måla fodren runt dörren och det vita på bron
Baka tårta till pappa och Johan (köpte istället)
Gå minst en lånprommis/dag (Bara 4 dar)
Hitta och köpa mosaik till duschhörnan
Hitta klinker till badrummet
Börja packa för flytt

Sortera ännu en garderob
Tvätta och lägga undan sommarkläder
Fara och släppa hundarna lös

Klippa klor och bada hundar
Packa på släpen med träskrot

Börja montera kök
Hitta tomteluva till bäbis
Få en bra bild på Noel med tomteluva
Beställa julkort
Scrappa med Lina och Cajsa
Mammafika m.m. m.m.

Köksmontering och mys!

Nu är golvet i tvättstugan klart, köket har jag påbörjat, Johan håller på gipsa väggarna på toan uppe, Danne håller på med den sista målningen, i trapphuset och Thomas är "ledig" och är i England. I mitten av nästa vecka ska trappen in så nu börjar det verkligen hända saker! Men jag fick bakläxa av pappa att vi får inte ha dom plattorna jag valt till golvet på toan så, nu blir det ännu en sväng på kakelhuset.
Men först nu ska jag ge hundarna mat, sen Noel och sedan ska jag koppla på släpen och fara på tippen och kasta av skrotet, hem och byta om och sedan in till stan för ärenden och mys med Lisa, Amanda och lillhjärtat!

Vika tvätt
Dammsuga
Städa undan
Moppa golven
Fixa fastighetsdeklarationen
Fylla i papperna om barnförsäkringen
Fixa föräldrapenningen
Köpa färg
Ringa Skeåkraft och Sveland
Beställa bilder
Hämta ut foton

Köpa tapeter
Köpa vantar och tossor till lilleman
Scrappa färdigt Johans farsdagskort
Bjuda pappsen på farsdsagsmiddag
Måla fodren runt dörren och det vita på bron
Baka tårta till pappa och Johan (köpte istället)
Gå minst en lånprommis/dag
Hitta och köpa mosaik till duschhörnan
Hitta klinker till badrummet
Börja packa för flytt

Sortera ännu en garderob
Tvätta och lägga undan sommarkläder
Fara och släppa hundarna lös
Klippa klor och bada hundar
Packa på släpen med träskrot

Börja montera kök
Hitta tomteluva till bäbis
Få en bra bild på Noel med tomteluva
Beställa julkort
Scrappa med Lina och Cajsa
Mammafika m.m. m.m.

BB-bilden har efterfrågats då vissa inte kunnat se den så, jag lgger in den här istället! Varsågod Amanda!


Ha en bra dag.

Done and done!

Ja, i går var jag som sagt på mammafika, mycket trevligt! Otroligt vad snabbt det går att surra bort flera timmar. Jag skulle ju även fara och se om jag hitta någon mosaik till duschen och, guess what, jag hittade det perfekta! Jag sa åt butiksbiträdet att ÄNTLIGEN hittade jag vad jag letat efter!

Butiksbiträdet: Vad bra! Vars ska ni ha det?
Jag: I duschen, det kommer bli kanonsnyggt!
Butiksbiträdet tittar konstigt på mig och säger: I duschen?
Jag: Japp!
Butiksbiträdet: Hela duschen?
Jag: Jajjemänn!
Butiksbiträdet skruvar på sig och säger: Vet du att det är hemskt svårt att hålla rent? Du kommer få stå med tandborste för att hålla dom små små plattorna fräscha!
Jag (överlycklig över att ha hittat det perfekta kaklet): Jamen, det gör inget! Har ni det på lager eller?
Butiksbiträdet ser frågande ut och säger: Ehh nä, det är beställningsvara.
Jag: Jahapp, då vill jag beställa 5 kvadrat av detta!
Butiksbiträdet: Okej, jag måste bara fråga, vet du vad det kostar?
Jag: Nä?
Butiksbiträdet: Okej, det kostar 3755 kr per kvadrat.
Jag: Jamen för fan, då tar vi 10 kvadrat till tvättstugan också.

SERIÖST! Det skulle bli nästan 19000:- bara för kaklet i duschhörnan. Nä, det går ju fetbort! Jakten går vidare!
I gårkväll var jag och lasta släpen med skrot, skönt att få bort från tomten!
I dag har vi varit hos Cajsa och scrappat, supertrevligt som vanligt! Sedan körde jag i superfart till kakelhuset för att hinna innan dom stängde! Jag sökte vidare efter mosaik till duschen och hittade nu ett vitt, blankt (som de andra väggarna fast de är 40x10 cm) med plattor på 4,5x4,5 cm. Jag tror det blir bättre än dom jättesmå.

Jag låter todo-listan hänga med en stund så kan jag stryka det som gjorts eftersom. Då känner jag större press på att snabbare göra det klart samtidigt som jag minns vad jag skulle göra!

Vika tvätt
Dammsuga
Städa undan
Moppa golven
Fixa fastighetsdeklarationen
Fylla i papperna om barnförsäkringen
Köpa färg
Ringa Skeåkraft och Sveland
Beställa bilder
Hämta ut foton

Köpa tapeter
Köpa vantar och tossor till lilleman
Måla fodren runt dörren och det vita på bron
Baka tårta till pappa och Johan
Gå minst en lånprommis/dag
Hitta och köpa mosaik till duschhörnan
Hitta klinker till badrummet
Börja packa för flytt

Sortera ännu en garderob
Tvätta och lägga undan sommarkläder
Fara och släppa hundarna lös
Klippa klor och bada hundar
Packa på släpen med träskrot

Börja montera kök
Hitta tomteluva till bäbis
Få en bra bild på Noel med tomteluva
Beställa julkort
Scrappa med Lina och Cajsa
Mammafika m.m. m.m.


Nä, nu ska jag packa lite flyttlådor!

Hej ocj hå!

Insider.

Såg ni Insider? Jag blir så bedrövad över hur elaka människor det finns. Hur kan man vara så elak med ett djur? Eller ett barn? Eller en handikappad? Eller pensionärer? Eller andra som inte kan försvara sig? Varför inte gå på någon som spelar i samma division?

VIDRIGT...

Kakelspaning och mammafika!

Nu ska jag bara ge lilleskutt mat och sedan bär det av in till stan på mammafika. Jag skulle egentligen ha haft skickat in lite foton för framkallning också men, det tror jag inte jag hinner. 
Efter fikat måste jag hitta ett kakel till duschhörnan. Jag skulle vilja hitta en mosaik som är vit men som lite pärlemorskimrande! Det verkar vara lättare sagt än gjort för jag letar som en galning och har ännu inte hittat någon. Klinkret är inte heller hittat. Matta svarta plattor 30x60, hur svåra ska dom va och hitta?

Jaja, bäst att snabba på om man ska hinna något i dag!

Ha en bra tisdag!

Föräldrautb. och todo-list!

Ja, i dag har det varit fortsättning på föräldrautb. Det var massage och barnets skrik som stod på schemat! Massagen är ju bra att kunna men förutom den satt man mest och hängde. Och blev kissad på. När vi skulle göra massagen skulle man ta av byxorna och blöjan på barnet och jag (som var den enda som hade en pojke) förstod ju ganska snabbt att detta kommer inte sluta bra. Mycket riktigt, en grisblink senare var mina tigerjeans nerpinkade, fabulous!

Jag har suttit och funderat över vad man har att göra som mest i veckan och kom fram till att jag behöver nog inte oroa mig över att vara sysslolös.

Vika tvätt
Dammsuga
Städa undan
Moppa golven
Fixa fastighetsdeklarationen
Fylla i papperna om barnförsäkringen
Fixa flyttkartonger
Köpa färg
Måla fodren runt dörren och det vita på bron
Baka tårta till pappa och Johan
Gå minst en lånprommis/dag
Hitta och köpa mosaik till duschhörnan
Börja packa för flytt
Sortera ännu en garderob
Tvätta och lägga undan sommarkläder
Fara och släppa hundarna lös
Klippa klor och bada hundar
Packa på släpen med träskrot
Börja montera kök
Hitta tomteluva till bäbis
Få en bra bild på Noel med tomteluva
Beställa julkort
Scrappa med Lina och Cajsa
Mammafika m.m. m.m.

I dag fyller min kära vän Ullis år, GRATTIS!

Nä, bäst att ta tag i listan. Men först av allt ska lillhjärtat få mat och det tar sin lilla tid det med. Sen blir det lastning av släpet medans Noel sover i vagnen.

Farsdag!

Grattis på din första farsdag min älskade!

En trött men stolt pappa med en riktigt färsk Noel ca. 2 timmar efter förlossningen!


Rättelse.

Insåg just att man i föregående inlägg kunde tolka; gå ut med hundarna medan Noel sov lite som man vill. Jag menar ju såklart inte att jag gick någon långpromenad till Umeå fram och tillbaka utan bara runt husknuten så att dom skulle få kissa. Och jag hade babyvakten med mig.

Och snart kommer snön, då kommer jag få skäll av grannen dom mornar man bara går runt husknuten så att hundarna ska få kissa. Han tycker nämligen man ska plocka upp kisset efter sig, de ni.



Nu är huset målat invändigt så jag ska försöka ta lite bilder i dag!

Krama era pappor lite extra i dag på farsdag!
Ajöken!

BB-bild och middag!

Japp, nu är BB-bilden i tidningen och här kan ni beskåda den.

Vad mysigt det är att vara uppe på morgonen när man tittar ut genom fönstret och det ser sådär kallt och frostigt ut! Man tar på sig duntofflorna och tar filten och kryper upp i soffan, MYS! Klev upp i morse, gick ut med hundarna, gjorde fika, satt mig vid datorn och kolla nättidningarna och bloggkoll. Allt i lugn och ro medan vårt älskade barn fortfarande ligger och snusar så sött! Helt otroligt vilken gränslös kärlek man känner för det lilla livet. Det går inte en dag utan att det rinner glädjetårar över vilken fantastisk liten pojke man skapat.

Nu till någonting annat! Jag sitter och kollar tapeter till fondväggen som ska vara i hallen och gång på gång fastnar jag för Hanna Wernings tapeter. Fondväggen vi har i hallen nu är ur hennes kollektion och den har vi haft i 2 ½ år och jag tycker lika mycket om den nu som när vi satt upp den. Nu har hon kommit med ännu roligare mönster i helt fantastiska färger så fondväggen blir därifrån, nu gäller det bara att välja vilken!

Ett urval från byhanna.com

Nu ska jag gå och försöka hinna göra lite nytta innan Noel vaknar. Ska göra två pajer tills i kväll då vi och Lina och Gotte ska till Cajsa och Gustav och ha lite knytis.

Ha en underbar lördag!

Målning och stationsfika!

Gårdagens inlägg som jag inte hann lägga in p.g.a. strömavbrott.

I dag var vi ju som sagt på Sandro för att fotas till tidningen och denna gång höll Johan ögonen öppna, Noel skrek inte men jag såg fortfarande full ut så summa summarum, jag kommer skämmas när bilden kommer i tidnigen. Katastrof. Efter fotograferingen så gick vi och lunchade på Costas och sedan for jag och fixade naglarna medan Johan och Noel tog en sväng på stan, mysigt! När jag kom tillbaka for Johan tillbaka på jobbet och jag for upp på kakelhuset och köpte fog och kakel til badrummet.
Väl hemma lagade vi middag, fixade fika och sedan for vi ner på bygget där Danne höll på måla för fullt! Otroligt vad fort det går när man sprutmålar istället för att handjaga. Det blir kanonfint! Jag skulle foga klinkret i tvättstugan där värmepumpen ska stå så det gjorde jag igår och det vart riktigt bra! Johan trodde inte jag skulle fixa det. Han sa: Ska DU göra det? Det kan ju inte ens jag hur man gör! Efter att ha följt pappa på jobbet typ en babiljon gånger vore det väl fan om jag inte hade lärt mig någonting.

Dom ringde från veterinäratationen idag också och sa såhär.

Vet: Hej, det här är XXX och vi har svar på odlingen vi gjorde
Jag: Vad bra, vad visade det då? (med förväntan i rösten)
Vet: Ja, det visade att det växte något där.
Jag: Jaha?
Vet: Vill du jag ska skicka det på analys för att se vad det är som växer där.
Jag: VA? Var det inte det ni skulle kolla igår?
Vet: Jo, men jag säger ju att det växer nåt där. Vill du veta vad det är?
Jag: Ja, inte betalade jag en halv förmögenhet för att  INTE få veta vad det är.
Vet: Vill du jag ska skicka in det på analys?
Jag: JA TACK!
Vet: Då komer nog svaren om två dagar.
Jag: Fint, hejdå.



Jaja, i morgon är det fika med mammorna! Säkerligen blir det lika trevligt som vanligt! På kvällen är det promenad med Massa mjäll som gäller och sedan på torsdag ska jag till Vindeln och hälsa på min kära vän Vicke!

Ha en fortsatt bra kväll!

Ha en fortsatt

Veterinärbesök och fotografering.

Jahapp, så har man då varit hos veterinären. Två tusen pix fattigare och i princip inte ett dugg klokare. Hellre hade jag betalt det dubbla men verkligen fått veta vad som är fel. Dom tog ett urinprov och blodprov. På blodprovet såg dom inget avikande och urinprovet visade protein i urinen. Jag frågade gång på gång ifall han hade UVI men, han svarade bara flyktigt på frågan att nej, men en urinodling hade gjorts och jag skull ringa i morgon för att höra vad den visade. Han skrev ut en antibiotikakur som jag skulle börja med i dag och när jag frågade varför man börjar med det innan man fastställt vad felet är var; vi brukar göra så, det svar jag fick. Okej, tack då.

I morgon ska vi fara på Sandro och ta kort. Vi hoppas på att få NÅN bra bild men, sannolikheten för att Johan ska hålla uppe ögonlocken, jag ska se nykter ut och Noel ska koppla på smilet, samtidigt dessutom, är så när som obefintlig. Men hoppet sägs ju vara det sista som överger en och än hoppas jag på att få ett riktigt bra kort så man kan göra en förstoring på canvas till att ha i sovrummet.

Nu ska jag krypa ner hos mina älskade.

Godnatt!

Kyla och UVI.

I dag har varit en lugn dag och vi klev upp alldeles för sent för att det skulle vara nyttigt. Har sedan varit ut på en lååång promenad och samtidgt som det är fantastiskt skönt är det förjävla kallt. Om det är såhär kallt när det är -7, hur ska man då ens kunna hämta posten när det blir -30? Och hur länge kan man ha barnen sovandes ute i vagnen innan det blir för kallt?

I eftermiddag har vi varit nere på bygget en stund sedan trotsade vi kylan och gick hem för att laga middag.
Det blev fylld fläskfilé (philadelphia, salami och soltorkade tomater), sallad och hemgjord potatisgratäng (inte alls av den andledningen att verka ball på nåt vis utan enbart för at tvi hade ingen peka´s hemma och jag var för lat för att fara och handla) och den blev faktiskt riktigt god.

Hundarnas bajssjuka verkat då, peppar peppar, ha tagit semester men, lyckan var då inte långvarig. Jag tror Enzo har fått urinvägsinfektion. Han har inget håll utan kissar inne, kisset luktar fan, han dricker som en häst och är trött och slö.
Vi var till veterinären och fick en tid på måndag kl 13 så vi håller tummarna att det inte är något allvarligt.

Grabbarna grus.


Nää, god natt med er.

RSS 2.0