Sista 4-årskalaset för denna gång!

Gofika för hela slanten!
 
Vi började ju helgen innan han fyllde år med ett kalas för Noel med våra kompisar och deras barn (dem som även Noel umgås mest med av sina kompisar) och helgen efter var hela tjocka släkten här på kalas och detta dagis kalas skulle vi egentligen haft helgen därpå men då jag var så hejdlöst mätt på kalas då så sköt vi upp det till i dag i stället, en väldigt trevlig dag blev det mycket bus och stoj, gofika, skattjakt och utebus i fantastiskt väder!
 
Känner mig helt slut efter helgens kalasande med städ och bak och bus på Leos igår så nu blir det sängen för min del!
 
Godnatt! ♥

Hur hinner ni?

Älskade solstråle!
 
Herregudars så lite tid man har över till sådant som bloggande när man börjat jobba heltid igen! Hur hinner alla andra allting? Jag skulle vilja hinna så mycket!
 
Vara ute i skogen för att picknicka och plocka kottar med barnen, laga mustiga köttgrytor, träna, krypa upp i soffan under en filt om tomglo på TV med min käre, ta långa promenader med hundarna och andas frisk höstluft, baka scones på helgmornarna, piffa och puffa här hemma, gå på stan med vänner och shoppa varma stickade koftor MEN, inte ett dugg av detta hinner jag med. Det är knappt så man hinner med det basalaste. Som att duscha eller vattna blommorna...
 
Hur hinner ni allt? Ni måste vara supermänniskor hela bunten!

RSS 2.0