Enzo 3 år!

Enzo fyller 3 år i dag! Älskade lilla Enzo, den galnaste utav alla. Det finns nog ingen hund som är som Enzo, inte ens nästan, han spelar i en helt egen division. Det finns nog ingen och kommer nog aldrig finnas någon annan individ som jag slitit mitt hår över som denna hund. Han är så galen så galen, får sådana tokryck så att han blir okontaktbar, gnäller så man får sår i öronen så fort han är uttråkad, är lika hypead som som en hel grupp dagisbarn tillsammans, tjuvar smörgåsar från köksbänken och tuggar sönder allt som är mindre än han själv.

MEN, ändå är han den bästa Enzo utav alla. Det finns ingen som är så hängiven och genomgod som han är. Han är så otroligt snäll och skulle aldrig göra en fluga förnär. Det är en fröjd att se hur fin han är med Noel och hur roligt dom har tillsammans!

GRATTIS ENZO!

Enzo som liten!




Och som stor!



Kommentarer
Postat av: Andrea

Grattis till Enzo! Detta ska jag påminna dig om när han står utanför köksfönstret och gnäller för att han just skitit på altanen. ;)

2010-01-22 @ 13:39:19
Postat av: Marie

Har det redan gått tre år?! Grattis till Enzo! =)

2010-01-22 @ 18:33:41
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Lina

Helt sjukt va fort tiden går! Simba lever ju på lånad tid känns det som efter tumören men hon fyller ju sju nu i sommar så hon är ju ingen ungdom längre men vi hoppas att hon blir tolv som sin mamma!



Ses imorn!

2010-01-22 @ 22:00:48
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Susanne

Lille söte grisen! Grattis i efterskott!

2010-01-29 @ 17:20:11
URL: http://whippeternal.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0