Pelargoner och helg igen?

Ja, nyss var det helg och nu är det återigen helg. Inte mig emot utan det är mer ett konstatrande att veckorna bara rusar förbi. Ännu mer påtagligt blev det i veckan då vi var på barnkalas hos Tilde som fyllde ett år. ETT ÅR! Vars tar tiden vägen egentligen? Är det efter man fick barn som veckorna, månaderna och åren har en tendens att springa fort förbi eller var det på samma sätt innan utan att man tänkte på det. Eller var det kanske så att man inte hade något at associera till på samma sätt? Knappt man hinner kliva upp på morgonen så är det dags att gå i säng igen. Och på tal om det, nu på morgonen blev jag väckt av telefonen. Jag rusar upp, slänger i farten en blick på klockan, 07.44 och tänker vem fan ringer nu. Jag svarar med mindre glad röst:

Jag: Hej det är Annelie
Kvinnan i luren: Hej det är Rita. (Men vem är du? Jag känner bara till två Rita. Den ena är skäggiga damen och den andra är en häst och sannolikheten talar för att det knappast är någon av dom) Vi ska flytta in i eran gamla lägenhet.
Jag: Ehh, jaaaha.
Kvinnan i luren: Ja, jag tänkte höra vad ni hade för telefonnummer när ni bodde där. (Hört talas om telefonkatalog?)
Jag: 09**-*****
Kvinnan i luren: Jamen så bra, då ska vi flytta över vårat nummer.
Jag: Eeh, okej.
Kvinnan i luren: Ja hejdå da!

Men kära kvinna gå och lägg dig, det är fortfarande sovtid, iaf för oss dödliga. Men efter det samtalet (som noel såklart vaknade av) så var det enligt lilla chefen hög tid att stiga upp.
På fm. har det varit en trevlig man från Liljaskolan här och kikat då tanken är att deras elever som kör grävare ska komma och fixa till baksidan av tomten efter sommarlovet så vi kan så gräsmatta till hösten och att Noel har en gräsmatta att springa barfota på nästa sommar.

Annars i veckan har det varit ganska lugn. Jag har fortsatt att röja här utanför huset, planterat blommor, gått en prmoenad med Vickan, städat lite, gjort ärenden i stan, varit på kalas hos Tilde, fikat med Lina och Cajsa o.s.v.

Kvällen blir nog som en vanlig fredagkväll. Jobb på nedervåningen och sen middag efter Noel somnat. Imorgon ska vi till Lisa och Andréas och käka middag och fira Lisa som idag tar examen som arbetsterapeut, STORT grattis kära du!

Jag satt och lekte med Noel och låtsades dammsuga upp hundarnas leksak. Han tyckte inte att det var så vidare skoj.


Bättre är det att leka själv med en haklapp!


Regn och rusk.


Blommorna.


Pelargoner, fantastiskt vackra.


Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: ~~M A R I E~~

Mysigt mysigt.. =)

Ja, finns knäppa människor. Jag slutar inte förvånas, speciellt inte nu när jag hör allt möjligt på jobbet.

Trevlig helg.

Kram

2009-06-05 @ 16:39:58
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Frida

Vilka mysiga bilder! :). Håller med om tiden bara springer iväg, men jag klagar inte så länge arbetsdagarna går snabbt.. :)

2009-06-08 @ 07:48:12
URL: http://fridasvardagsbestyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0