Julkort och arbete.

Vad har hänt sen senast? Inte mycket spännande.

Otippat nog har jag varit på soptippen, det känns snart som att jag borde bosätta mig där! Men denna gång var dom riktigt trevliga. Den ena hjälpte till och med till att kasta en liten bit isolering, vilket jag tackade så hjärtligt för. Han sa då, det var då så lite så men, en av oss har möte med försäkringskassan och en är ledig och den tredje vet jag inte vars han är och här står jag ensam så jag hinner inte hjälpa till så mycket. Jasså tänkte jag. Undra vad som var problemet sist då ni stod 4 stycken lutandes mot husvägg utan enens tanke på att hjälpa till.
Jag har även varit på föräldrautb igen, denna gången blev jag inte kissad på utan tog det säkra före det osäkra och lät blöjan sitta på! Förutom massagen var det ungefär lika givade som sist.

Annars så är vi ju nere i huset som vanligt! Nu är köket nästan helt uppe, stommarna alltså! Det blev kanonbra så det känns riktigt roligt! Invägningen däremot, den var inte riktigt lika rolig. Klockan är nu ett och Johan är fortfarande kvar och kämpar på med den, jag och Noel gav upp för en timma senI morgon ska stommarna upp helt och sedan ska det läggas golv under trappen och sen ska trappen upp! Pappa kommer i morgon och ska sätta tätskikt i badrummet och sen ska han börja lägga klinker i veckan, spännande!

Jaa, nu är ju kortet till julkorten iaf tagna och, det blev ganska bra tillslut må jag säga! Sedan fanns de ju dom som inte blev fullt så bra! Det blev ingen av dessa:I morgon ska jag ha kameran i högsta hugg så , då ska ni få se hur allt börjar arta sig!

God natt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack. Dag har han varit piggare så nu börjar det vända :)Nej du, sjukhus liv är verkligen inte roligt någon stanns.Vad duktig du är som tagit julkort. Jag har skjutit på det. Direkt vi kommer hem måste jag göra de :)

Kram.

2008-11-24 @ 20:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0