Söndag och hundutställning.

Joo tjena. På söndag var det fortfarande lördagens galna Enzo som regerade. Samma sekund som jag öppnar ögonen börjar han om igen. Jag kliver upp och jag och Vicke käkar frukost. Johan hade redan åkt ner på tomten med pappa, Johnny och Thomas för att börja mura upp nedervåningen. Vi packar i hop medan den juckande Enzo maniskt springer runt och försöker hitta nya offer. Diezel är det inte ens lönt att försöka ge sig på så Cindre är den enda som står ut med hans uppförande, iaf ett tag.
Väl nere på utställningsområdet tycker vi att vi är där alldeles för sent men väl framme vid ringen är det ingen annan whippet som kommit än och det är långt kvar till whipparna ska in. Efter bara en liten stund kommer Johans mamma och min syster med co. Vädret blev iaf skit. Spöregn kominerat med uppehåll men Enzo sköter sig iaf fint när han väl är inne i ringen och Vicke ställer honom bra!

Fick värdelösa bilder men Enzo står iaf som tvåa.

Och en springande Cindre!


Han fick en etta med HP och slutade som 4a medans Cindre gick det mindre bra för. Han fick en 2a för sina öron ännu en gång så nu får det vara färdigt med utställning för hans del. Han tycker inte det är speciellt skoj och sedan blir han bara stressad av alla hundar som är där och så sitter han i buren och skäller som en galning och då ser jag ingen vits med det längre, han mår mycket bättre av att stanna hemma!
Men jag har funderingar hur jag ska göra om vi ska anmäla Enzo till utställningen i Skeppsvik, den är typ en vecka innan BF. Man kanske redan fått eller så kanske jag inte alls orkar fara. Men samtidigt är det ju inte så dyrt att det skulle vara hela världen att chansa heller. Hmm, jag får se hur vi gör.

I går kväll så kände jag av att det blivit för mycke spring och tunga lyft de senaste dagarna. Jag vet inte om det var sammandragning jag kände av. Ont gjorde det iaf och magen var hård som en boll så jag tänkte att det kanske skulle gå över med en dusch men icket men i morse när jag vaknade var det iaf bra! Jag kände mig nästan som en ny människa, otroligt vad lite (mycke) sömn kan göra!


Hejsvejs med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0