UL, BM-besök och startklar.

Ännu ett BM-besök är nu gjort, i Vindeln. Visst är det fantastiskt att man ska få åka nästan tio mil för att få träffa en barnmorska? Dom i Vännäs, jaa det är faktiskt två stycken, dom ville båda ha semester i juli (vissa har tur) så då är det bara att glatt pallra sig i väg till Vindeln. Allt såg iaf bra ut och huvudsaken är ju det!

HB: Kollades ej
Blodsocker: Kollades ej
Blodtryck: 120/70
Bäbis hjärtljud låg på 145 slag/min
Sf-måttet föjde kurvan och låg på 34 cm
Ligger med huvudet neråt men ännu ruckbar

Jaa, det är sant! :)

Vi var på ultraljud i går för att se om grabben vänt sig och mycket riktigt, det hade han! Han var inte fixerad men ruckbar! Jag är så lycklig över att jag slipper gå runt och grubbla mer över hur det ska bli!

I morgon går jag in i vecka 36.

Annars så grejjar vi mest på med huset. Johan svär och är förbannad över ränndalarna på taket och jag tycker livet är bedrövligt då man måste måla kortsidorna på plankorna. Dom sitter alltså uppe på väggen redan och mellan underkanten på panelen och plåten under är det ca 2 cm och att måla på plåten är i princip förenat med dödsstraff. Det är ett jävla pillergöra och jag tycker mindre bra om pillergöra. Dessutom har jag nu målat denna underkant på plankorna 9 ggr för att det ska bli tätt och än har jag bara hunnit med en sida av huset, tjoho vad roligt vi har. Johan tycker jag gnäller och är jobbig men jag anser mig vara fullt normal.

Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Men oj så nära det är nu! Vad roligt!



Lägg gärna in fler bilder på huset!



Kram

/Susanne

2008-07-18 @ 12:37:59
URL: http://whippeternal.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0