Fest, kalas och systemkamera.

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, fy skäms på mig. I slutet av förra veckan hände inte värst mycke faktiskt. Tanken var att få huset tätt så det inte skulle regna in men, när taket till vårt stora förtret inte kommer förrän om två veckor så är det inte mycke annat att göra än att få på plasten för att sedan regla så att iaf allt är klart innan taket kommer. 

I helgen däremot har det ju varit det årligen största kalaset: Vännäsdagarna! På fredagen höll vi till hos oss och käkade middag och umgicks innan vi drog ner på byn och på lördagen var vi bara jag och Johan som först grillade hemma för att sedan fara ut med båten i det fina vädret, mysigt. Vi for sedan ner på området och det var SJUKT mycket folk, soooom vanligt! Sammanfattningsvis har det varit en trevlig helg men jag kan konstatera att Vns-dagarna och höggravid är inte något som går särskilt bra ihop. Människor är för fulla för att överhuvudtaget förstå vad hänsyn är men det finns ett motto som beskriver kvällen ganska bra, STÖRST går först. Människor armbågar sig fram och det hela kan mest liknas med en tävling, först till baren är bäst. Det är förvånande vad fulla människor helt tappar omdömet och beter sig bedrövligt, tur är iaf att jag  onyktert tillstånd aldrig skulle bete mig sådär.

I söndags fyllde min kära Johan 25 år, otroligt vad tiden går fort. När vi träffades var han arton! Det var otroligt mycket folk här men, hemskt trevligt! :) Han fick en massa bra saker och speciellt glad blev han över en sån där grå låda som jag skrivit om förut, den med nåt verktyg i!

I dag när jag var nere på tomten kom tre kära besökare förbi! Sandra, skitungen Maciel (Som för övrigt har köpt en SPRILLANS ny bil) och hennes sötaste gris till hund, lilla hugo! (Jag måste sno en bild av henne så ni får se lillgrisen) Där kom dom studsande ner för slänten med sina systemkameror som är i size så att dom knappt orkar bära dom, vi är så  avundsjuka på ert hus! Ja visst, kom och jobba ni så kan jag ta era kameror och springa och knäppa kort! Ni får tillbaka dom när huset är klart, förresten, jag kan ta hunden också! Nää, jag ska sluta vara bitter. Jag har världens finaste familj, världens finaste hundar, världens finaste vänner, väldens finaste hus, väldens finaste bil (jaja, nu tog jag i) m.m. (Men jag vill fortfarande ha en systemkamera). 

Marsian och en söt gris.


Snart får jag börja måla huset, det ska bli riktigt roligt! (I alla fall första metern) Och Ullis kommer hem i helgen, älskade Ullis vill säkert hjälpa till och måla, hon tycker om att måla har hon sagt, hoppas hon fortfarande gör det!

Förresten är det två till av magarna som fått sina bäbisar! Cajsa och G fick sin Theodor i måndags och Sara och S fick sin Max i morse, GRATTIS! :)

Nää gud vad jag snackar skit, nu ska jag sätta mig och försöka beräkna hur mycket färg vi ska beställa!

Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Maria

Visst är jag läcker??? Funderar allvarligt på att norpa med mig en nattskjorta från förlossningen. Kan vara bra att ha vid tillfällen då man vill känna sig extra sexig ;-) Gillar speciellt den genomtänkta knäppningsfunktionen och de enorma gliporna mellan varje knapp, senaste modet från Paris.



Ja nu längtar jag efter att se Sara ute på powerwalks med buggan :-) Är såååå sugen på att se lille Max.



Kors med fint hus ni spikar på, om ni har ork över kan nu ju komma över hit och måla lite också :-)



Ha en trevlig dag!

2008-07-15 @ 14:48:43
URL: http://lillkrakan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0