Ett barn, en bäbis och två vilddjur.
Kall skaldjurspaj!
Pajen jag hade med på knytkalaset på midsommar!


8-10 port.

Pajskal
150 g margarin
3,75 dl vetemjöl
1,5 dl riven ost
3 msk vatten

Fyllning
5 dl lätt cremé fraiche
1 kg räkor med skal
100 g crabsticks
100 g stenbitsrom
1 stor rödlök
1 krm peppar
2 knippe dill
1 citron

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen till en slät deg.
Tryck ut degen i åtta portions pajformar (eller en stor).
Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter tills degen blivit gyllenbrun. Låt pajskalen kallna.
Skär crabsticksen och räkorna i mindre bitar. Finhacka lök och dill.
(Spara några räkor och lite dill till garnering).
Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen, utom citronen.
Fördela fyllningen i pajskalen.
Garnera med räkor, citronskiva och dill.