Middagstipset!
Här kommer ett egenpåhittat recept som blev riktigt bra!
PAJ MED SALAMI OCH CAMBOZOLA
Pajdeg:
3 dl mjöl
125 gr smör
Ev. nån msk vatten.
Fyllning:
1 paket scan mager salami
1 tårtbit cambozola (ädelost)
6 st soltorkade tomater i olja
Äggstanning:
3 dl grädde
3 ägg
1 liten påse riven ost
Salt och peppar
1. Blanda alla ingridienser till pajskalet till en deg och tryck ut i en pajform, nagga och förgrädda i 10 min på 200 grader.
2. Skär salamin i mindre bitar och fräs hastigt i en stekpanna, lägg sedan i botten av pajskajet.
3. Smula cambozola över och ha tillsist på hackade soltorkade tomater.
4. Blanda äggstanningen och fördela den över detta.
5. Sätt in i ugnen i ca 35 min på 200 grader.
SERVERAS LJUMMEN MED SALLAD OCH VARFRI DRESSING!
(Jag gjorde en fetaoströra till)
(Jag gjorde en fetaoströra till)
Kommentarer
Postat av: sandra
Det där såg sjukt gott ut. Föresten jag har ett presentkort till dig som du egentligen skulle ha fått när noel föddes, bättre sent än aldig :)
Postat av: madde
Åh såg riktigt gott ut det dära, ska pröva göra någon dag! kram
Postat av: Lina
Det lät smarrigt!!! Ska testa det imorgon om jag bara hittar Cambozola här på lillkonsum =)
Trackback