Kyla och UVI.

I dag har varit en lugn dag och vi klev upp alldeles för sent för att det skulle vara nyttigt. Har sedan varit ut på en lååång promenad och samtidgt som det är fantastiskt skönt är det förjävla kallt. Om det är såhär kallt när det är -7, hur ska man då ens kunna hämta posten när det blir -30? Och hur länge kan man ha barnen sovandes ute i vagnen innan det blir för kallt?

I eftermiddag har vi varit nere på bygget en stund sedan trotsade vi kylan och gick hem för att laga middag.
Det blev fylld fläskfilé (philadelphia, salami och soltorkade tomater), sallad och hemgjord potatisgratäng (inte alls av den andledningen att verka ball på nåt vis utan enbart för at tvi hade ingen peka´s hemma och jag var för lat för att fara och handla) och den blev faktiskt riktigt god.

Hundarnas bajssjuka verkat då, peppar peppar, ha tagit semester men, lyckan var då inte långvarig. Jag tror Enzo har fått urinvägsinfektion. Han har inget håll utan kissar inne, kisset luktar fan, han dricker som en häst och är trött och slö.
Vi var till veterinären och fick en tid på måndag kl 13 så vi håller tummarna att det inte är något allvarligt.

Grabbarna grus.


Nää, god natt med er.

Kommentarer
Postat av: LIna

Nej stackars Enzo!!! Jag ska också till veterinären på måndag, Simba har fått en knöl på tassen som inte vill försvinna.... Usch hoppas det inte är en tumör....

2008-11-02 @ 08:30:37
Postat av: Annelie

Jaa, det är inte alls roligt! Men vad jobbigt med en knöl på tassen. Är den stor eller? Kan hon röra sig som vanligt?

2008-11-02 @ 11:51:14
URL: http://annielie.webblogg.se/
Postat av: Susanne

Vad fina de är pojkarna (alla tre)! Hur gick det hos veterinären idag?

2008-11-03 @ 18:55:54
URL: http://whippeternal.blogspot.com/
Postat av: Lina

Usch, idag är ingen rolig dag, det VAR en tumör... Vi har fått tid den 18:e för operation, då de måste amputera bort tån som den sitter på sen skickas tån in för analys och förhoppningsvis är det en godartad tumör. Jag vill inte ens tänka tanken att den inte ska vara det....

2008-11-03 @ 18:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0