Pannacotta och pissproblem!

I fredags var det en typiskt dålig dag då allt som kan gå fel går jättefel. Det började med att Noel vaknade på tok för tidigt, egentligen ingen större skada skedd men, från tidig morgon går han lös på de flesta inventarier. Han kastar (enligt honom tappade han den nog) min mobil i golvet flertalet gånger (ajabaja), kameran fick sig även del en rejäl flygtur (AJABAJA), när det för första gången blir en lugn sekund (han sitter på golvet och pillar sönder sina egna leksaker i stället) så tänkte jag att nu ska jag passa på att fortsätta med skolarbetet. Jag hinner inte mer än sätta mig ner så hör jag plask plask innifrån toan. Jag går in för att kolla vad han pysslar med och självklart så hänger han som en banan över kanten på toastolen. Men Noel, sådär får man inte göra säger jag och sätter ner honom. Innan jag hunnit säga huvva så har han ställt sig upp jäms med toastolen igen och tittar sådär gulligt storögt på mig och säger DÄ och pekar ner i toan. Nej Noel, USCH! När jag än en gång lyfter han därifrån så fortsätter han och peka, DÄ DÄ DÄ!Jag tittar ner i toastolen och upptäcker att han släppt ner sin badanka där i, grattis. Plasthandske på för att plocka upp ankan och stoppa den i soporna, och sedan blir det bad för badankemarodören. Han äter lunch vilket går bra (förutom att han ger all sin mat till hundarna) och jag lägger ut honom för att sova. Sedan börjar jag göra pannacottan som vi ska ta med till efterrätt och tänkte att det får stå och puttra en stund och jag går då ner och kom då på att just det, skolarbetet! Jag sitter där i godan ro när jag kommer på mig själv att satan, pannacottan. Jag flyger uppför trappen och börjar röra i den, varför vet jag inte. I allafall var det förödande handling i det ögonblicket för det börjar virvla upp brända flagor från botten, fint. Jaja, bara att börja om tänkte jag men, då hade jag ju inte tillräckligt med grejjer hemma för att göra det klart och Noel låg ju och sov så jag skulle gott få vänta. Tillslut löste sig iaf detta och vi började packa i hop för att fara. Jag hinner bara ut genom dörren så kommer nästa bakslag. Jag låser dörren och tappar ned nyckeln. Vad händer? Johan har tagit lös nyckeln från knippan så det är bara en lös nyckel och den far såklart ner mellan brädorna på bron. Jag hade iaf hundarna med mig ut så jag skulle låta dom gå och kissa och just då jag står där och funderar på hur jag ska få upp dörren så känner jag att det skvittrar på min fot, jag tittar dit, missären är fullkomlig, Cindre står helt utan hans vetskap och kissar på min fot. Jag stegar i väg (stressad som vanligt) upp på bron sliter i dörrhandtagen och i samma sekund kommer jag på mig själv, FAN. Hur ska jag lösa det här? Som tur var så hade jag våtservetter i skötväskan så det gick ju bra tillslut. Jag ringde Johans pappa för att höra vars våran extranyckel var och han skulle lägga den i brevlådan då han kom hem från jobbet. Thanks God!

Fredagskvällen i Ersmark däremot var som väntat mycket trevlig! Trevligt sällskap, god mat, en massa surr och barnbus var vad kvällen bjöd på! Här kommer lite bilder!

Det är min bondgård!


Noel käkar!


Tilde!


Johan och Gotte.


Gustav och Theo!


Maten!


Efterrätten!


Tilde med mössa, pyjamas och pumps, redo för sängen med andra ord!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, maten ser gudomligt god ut! Mums!!

2009-09-20 @ 14:38:15
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Maciel

Oj vad jag skrattade åt det här inlägget. Life with kids and dogs, är lovely. hahahaha. du är söt. och fantastiskt rolig bild, den sista. kram!

2009-09-23 @ 17:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0