Snart vinter!



Ja, snart är vintern här, eller på vissa håll är väl vintern redan kommen men inte här. Här faller det lite snö någon gång om dag som hunnit smälta innan det ens nuddat backen men, det är nog inte långt borta. Det är dags att införskaffa vinterskor åt lilleman, vad har ni köpt?
Jag har hört att Viking ska vara bra och Lina sa något om Kuoma.
Vicke, Annika och lillkråkan, ni jobbar ju på dagis, vad har ni för erfarenhet?

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skorna är som olika, kuomas är mjukare än vikings och det beror på vad barnet har för fötter. Min son är just ett år och går jättebra. Han har ett par kuoma & ett par pax. Och som erfarenhet från dagis så har alla barn olika skor. Lätt att ta på är ju en fördel och alla barn håller värmen olika :)

2009-10-24 @ 15:40:03
Postat av: Fina Matildas mamma

Har du sett vi föräldrars stöveltest? Kanske du kan få något tips där.



http://finamatilda.blogspot.com/2009/10/hela-vi-foraldrars-stoveltest.html



2009-10-24 @ 19:59:11
URL: http://www.finamatilda.blogspot.com
Postat av: Caroline.

Vi har ett par Kavat skor som jag dock inte kan rekommendera då de är suuuper hala. Vi la ut ett par hundralappar på dem tror det var 600kr, men hade vi vetat att dem var så hala hade vi inte köpt dem. Så nu ska vi köpa ett par Kuoma istället, när vi far till Finland i November. Där kostar dem ju bara 300 kr.

2009-10-24 @ 20:33:55
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan Syrran

Kouma var bara vattenavvisande men inte vattentät som Viking är så jag valde vattentäta före vattenavvisande till Alicia. Det är samma pris så det är frågan om vad behovet är .

Kram å Lycka till med skoköpet.

2009-10-25 @ 10:57:50
Postat av: ~~M A R i E~~

Härliga bilder.. =)

Hoppas du haft en bra helg. Kram

2009-10-25 @ 11:18:47
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Mamma

Vilka fina bilder du har tagit! Har du fångat dem nere vid älven? På tal om vinter tycker jag att det är ett långt tag tills dess, om man ser ur det ser ut här i Vännäs. Då skulle du ha sett hur det ser ut i Vindeltrakten,där kan man prata vinterföre!Vi körde den vägen igår när vi for till stugan i Sikeå för att göra vinter. Först var vi ned till mammas grav för att sätta ut gravlyktan och för att tända ett ljus.

Som sagt, det var tur att vi hade vinterdäcken på, för annars vet jag inte hur vi skulle tagit oss fram. Kram från mamma!!

2009-10-25 @ 11:47:29
Postat av: Lillkråkan

Säger som de andra. Alla barn har ju olika fötter och håller värmen olika bra. Vi har tacksamt nog fått låna ett par Kuoma och tror att vi kommer att vara nöjd med dem. Men vettittusan om jag skulle betala fullt pris för dem.



Trevlig söndag :-)

2009-10-25 @ 19:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0