Baktipset!



Pajdeg
3 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
1 dl Socker
100 g Smör
1 Ägg

Fyllning
250 g Jordgubbar; skivade, färska -eller frysta
3 dl Creme fraiche
1 Ägg
1 dl Socker
2 tsk Vaniljsocker

1. Blanda samman ingredienserna till pajdegen.
2. Tryck ut den i en pajform ca 25 cm i diameter.
3. Fördela jorgubbarna ovanpå.
4. Rör ihop gräddfil, ägg, socker och vaniljsocker och häll det över jordgubbarna.
5. Grädda i 200° 30-40 minuter.
6. Servera pajen avsvalnad med grädde eller glass!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Oj vad gott det där såg ut! Tack för tipset =)

2009-08-16 @ 15:57:43
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: ~~M A R I E~~

Mumsigt! =)

Ja, känns bra med ett jobb där jag kan tjäna pengar och fundera på vad jag verkligen vill göra under tiden. =)

2009-08-16 @ 16:59:59
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Både låter och ser gott ut, mums!!

2009-08-16 @ 18:14:33
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Louise

Hohoja, det där såg inte bara lite smarrigt ut (som vanligt!)



Och jo, det var i Avaberg. Mamma har ju flyttat dit nu, till en något renoverad skidstuga!

2009-08-17 @ 06:35:13
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0