Scrapbooking & barnvagnsbio.

I måndags var vi (jag och Lina) hos Cajsa och lunchade, scrappade och surrade en massa, mycket trevligt var det! Och medan vi åt lunch så lånade Noel Theo´s babysitter och han tyckte den var så himla rolig så jag var tvungen fara och köpa en åt honom! Såhär glad vart han då när vi kom hem och han fick sitta i den!

Jag har nu börjat lite smått med Noels album men, jag är svårt avis på Cajsa som har köpt en stansmaskin som man stansar ut bokstäver med, tur att vi får låna den! Jag är bara lite fundersam över vad jag ska fylla albumet med! Det är 24 sidor och min tanke var att det skulle inhålla speciella händelser under hans första år och än så länge har jag kommit på:
-födseln
-första badet
-första leendet
-första familjebilden
-första måltiden
-första julaftonen
-första nyåret
-första gången han sitter själv
-första tanden
-första påsken
-första midsommaraftonen
-första gången han står själv
-första stegen
-1 ÅR!

Fyll på med det ni kommer på!
I tisdags var det en ganska lugn dag, vi var in till stan och fixade naglarna och sedan for vi hem, fixade käk, tog en promenad ner på bygget med hundarna och lämnade lite fika till dom. Sedan städade jag upp allt skrot ute på tomten.

I går var vi på barnvagnsbio med mammagänget och såg Patrik 1,5, den var riktigt rolig faktiskt! Helt klart sevärd! Efteråt lunchade vi på station (otippat) och sedan gick vi en vända på stan, tills jag kom på att parkeringen hade gått ut (otippat igen), då for vi. Jag for ner en sväng till huset och hejade på pappa som var där och grejjade och så har vi fått källarfönstren så, nu kan huset snart bli tätt, mulle!

Jag fortsätter skriva sen, ska och väga Noel nu.
Adios amigos.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Om han ska döpas kan det ju bli en sida...

Sen kan man ju ha en "badsida", en "Leksida", en "kompissida" tex. Det måste ju inte bara vara högtider tycker jag.

2008-10-09 @ 21:11:41
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Första resan någonstans kanske?

2008-10-12 @ 19:53:31
URL: http://justmeforyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0