BVC-besök och konstigt samtal!

BVC har endast öppen mottagning på tisdagar mellan 09-11 och med tanke på att jag förra tisdagen sov gott vid den tiden då jag var helt övertygad om att det var på onsdagar så var det bäst att försöka pallra sig dit denna tisdag i stället men, det höll på skita sig även denna gång. Jag hade ställt väckaren på 09 och tänkte att om jag skyndar mig så hinner jag nog dit till tio.(Ja, ni ska bara veta vilken tid det tar på morgonen när man har barn, hundar och dessutom själv är kvinna). A tja, när jag slog upp mina två blå insåg jag snabbt att fan, vi har försovit oss (Eller vi, jag hade ju inte riktigt väntat mig att Noel skulle vakna av väckaren och säga att mamma, nu måste vi kliva upp, vi ska på BVC). Jag kollade på klockan och den var 10.31. Shit, jag kommer aldrig hinna detta. Jag börjar ge Noel mat men inser att jag inte kommer hinna om jag ska sitta där som en pacha så, jag försöker få på mig brallorna samtidigt och sedan går jag och ger hundarna mat och nytt vatten och drar därefter ett drag med mascaraborsten på väg till skötbordet. Jag byter blöja på Noel, tar på honom kläder och sätter honom i bilbarnstolen. Tar på mig en tröja och inser att jag hinner inte ta på mig några sockar så jag tar pumpsen och går ut med hundarna och sätter Noel i bilen på väg ut.. Springer in och lämnar hundarna och sätter mig sedan i bilen och kör iväg. När jag kollar på färddatorn så ser jag att det är + 1 grad, konstigt att jag tyckte det var kallt och där kommer jag som värsta statsbon i jeans, pumps och en tunn tröja, det är så man får skämmes! När jag kommer ner till BVC är kl 10.53. Inser ni hur tidseffektiv man blivit? 22 min för något som i vanliga fall brukar ta typ 1 timma och 22 min men, då brukar man iofs ha en mysstund med Noel och hundarna på morgonen, käka frukost och läsa nättidningar och bloggar medans man ger Noel käk! Det gick iaf bra på BVC. Han är nu stora killen och väger 4700 gr och är 58 cm lång!

Annars var dagen ganska lugn i går, eller ja, när jag gick ut med Enzo mitt på dan i går ser jag till min fasa att han verkar åkt på samma sak som Cindre (som nu är frisk) och är superdålig i magen. Jag flyger i princip ner till apoteket och köper Canicur. Jag ger honom tabletterna direkt jag kommer hem och det har sedan dess varit lugnt! Och en till sak i går som jag tyckte var så roligt. När vi köpte ny bil så var sommardäcken så dåliga att vi skulle bara ringa och boka tid med nån kille på Carstetds så skulle vi få nya, så jag ringde dit i går och skulle boka tid men, jag förstod verkligen inte ett smack av vad snubben sa. Hej nånting nånting Carstedts var det jag förstod. Sedan sa han något som för mig var grekiska, jag försökte förstå vilket språk han pratade och till slut så kunde jag urskilja att han sa sexton däck och jag tänkte är han galen? Vad ska jag med 16 däck till? Nää, fyra stycken svarade jag. 16 däck? Nää, bara 4. 16 däck? Nämen bara 4 stycken sa jag ju. 16" däck? Jahaa, ja exakt, 16"! Sedan frågar han efter mitt nr och jag svarar med att säga telefonnumret men han menar ju såklart reg.nr.. Så otroligt pinsamt det kan bli men jag förstod verkligen inte vad han sa!

I dag var det en vanlig morgon, en sån där 1 timma och 22minutersmorgon! Sedan blev det lunch och efter det for jag ner med fika till snickarna på bygget. Jag for sedan på englunds och hämtade virke till reglarna i taket och mannen som jobbade där sa till mig att köra in i en smal passage för att hämta plankorna, vilket jag inte tyckte var något problem då men sen, när jag skulle ut därifrån däremot och insåg att det enda sättet att ta sig ut var att backa. Jag försökte hitta reda på han som lurat in mig dit men han lös med sin frånvaro så, det var bara att försöka sig på att backa ut 4meterssläpet och jag kan säga att dom som hade sina bilar parkerade på Englunds i dag hade tur att dom inte blev rammade, ni bör köpa en lott!

I morgon ska jag på Carstedts och byta däck men, jag vet inte om jag vågar visa mig där!. Han lär ju skratta så han kissar ned sig. Sedan ska jag luncha med min käreste och sedan blir det fika med mammagänget (fd. magarna)! Det blir trevligt! :)

Nä, fy tusan vad jag har skrivit mycket nu. Man kan nästan tro att jag är en amerikansk förfarattare som får betalt per ord, då vore jag nästan miljonär vid det här laget. Och då kunde jag ha köpt kameran! Kanske man skulle bli författare, i amerikat.

Ajöken fröken.

Kommentarer
Postat av: Malin Harju

Idag införskaffar Johan en dos Canicur till Lotus som fortfarande är lite lätt krämig i konsistensen...Mmm, hundar och barn får verkligen fram samtalsämnena i en!



Kramar!

2008-10-02 @ 06:14:17
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Syster...

Vad kul att Noel växer och blir större...Kram Moster/Syster Annette

2008-10-02 @ 18:01:07
Postat av: Viktoria

hahaha Annelie...du är dig lik! lyckas alltid försova dig... Men det är en del av din charm virrpanna! Puss på dig Noel o. vovvarna!

2008-10-02 @ 19:02:25
URL: http://diezel.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0