Veterinärbesök och fotografering.

Jahapp, så har man då varit hos veterinären. Två tusen pix fattigare och i princip inte ett dugg klokare. Hellre hade jag betalt det dubbla men verkligen fått veta vad som är fel. Dom tog ett urinprov och blodprov. På blodprovet såg dom inget avikande och urinprovet visade protein i urinen. Jag frågade gång på gång ifall han hade UVI men, han svarade bara flyktigt på frågan att nej, men en urinodling hade gjorts och jag skull ringa i morgon för att höra vad den visade. Han skrev ut en antibiotikakur som jag skulle börja med i dag och när jag frågade varför man börjar med det innan man fastställt vad felet är var; vi brukar göra så, det svar jag fick. Okej, tack då.

I morgon ska vi fara på Sandro och ta kort. Vi hoppas på att få NÅN bra bild men, sannolikheten för att Johan ska hålla uppe ögonlocken, jag ska se nykter ut och Noel ska koppla på smilet, samtidigt dessutom, är så när som obefintlig. Men hoppet sägs ju vara det sista som överger en och än hoppas jag på att få ett riktigt bra kort så man kan göra en förstoring på canvas till att ha i sovrummet.

Nu ska jag krypa ner hos mina älskade.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Louise

Nja, hörredu hon får inte i sig mycket ersättning så hon håller sig fortfarande inte mätt nå länge. Hon äter minst tre gånger per natt vilket inte är SÅ kul.Hur äter/sover er lilleman då?Lycka till me fotograferingen!:)

2008-11-04 @ 08:13:43
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0