Klippta ringar och husmålning.

Jaa, nu är ringarna klippta för det gick verkligen inte få av sig dom. Jag fick klippa förlovningsringen och en av ringarna jag fick i studentpresent. Kul? Nej.
Vi tänkte då att vi passar på och gör om förlovningsringarna i samma veva. Vi hade allt guld själva så vi tänkte att så dyrt kan det inte bli. Vi ville ha modellen här nedan fast halva i rött och halva i vitt guld. 11800:- skulle arbetet gå på så, vi sket i det och tog samma men endast rött guld i stället.


Annars så målar jag mest hela dagarna. Jag börjar bli lite halvless på måla och längtar ofantligt mycket tills taket är lagt och huset är tätt så att arbetsdagarna inte ska bli fullt lika långa som nu, typ 15 timmar utan kankse bara 10 timmar!

I morgon är det fika med magarna, alltid lika trevligt! Jag satt och tänkte på det för någon dag sedan att gud vad värt det har varit att ha varandra under graviditeten! Några i samma sits att dela alla frågor och funderingar med, så skulle alla få ha det!
Jag ska egentligen till BM i morgon men jag måste se till att omboka det till torsdag el. fredag, skulle även ha ringt Vicke och hört om hon vill hitta på något när man ändå ska in till Vindeln!

Nää, nu ska jag återgå till målandet!

Kastar in en inte alltför bra bild från slutet av vecka 37:


Adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0