Stegräknarhysteri!

Helt sanslöst vad man kan bli besatt av något så tråkigt som STEG, ja steg. Vem fan bryr sig egentligen om hur många steg man tar per dag? Jag bryr mig uppenbarligen hemskt mycke eftersom jag anmält mig till den där tävlingen. Jaja, nu knatar man på som attans iaf för att få ihop steg på räknaren och så fort man möter något känt (eller mindre känt) ansikte på promenaderna skriker man tvärs över gatan: HUR MÅNGA STEG HAR DU? 38.900! Förbannade as tänker man men ler glatt tillbaka och genast börjar huvudräkningen om hur många timmar till jag behöver gå för att komma i kapp. 12,5 tim bara. Jag tror jag lägger ner skiten.
Jag har iaf varit ute i solen och gått i 90 min nu med Maciel, supertrevligt!

Det hände en annan komisk grej i går förresten. Johan kom på jobbet och skulle hämta hundarna, vi sätter in dom i hans bil och stängen igen skuffen. Tick tick låter det och vi tittar på varann och inser snabbt förödelsen, dörrarna har gått i baklås och där inne sitter hundarna med sele och hela munderingen på sig. Mamma och Kenneth står brevid och asgarvar, det gjorde jag med tills jag insåg att hundarna har inte varit ut och kissat på 5 timmar och vi har dessutom ingen reservnyckel. Johan ringer till pappa och frågar honom och jajjebus, vilken himla tur att han hade en. Vad skulle vi annars gjort? Johan kastar sig in i den andra bilen när jag kommer på att det är slut sövel i den och börsen är i den andra bilen. Vilket kaos! Vad gör vi nu? Som tur var hade jag iaf tankkortet i väskan så det löser sig tillslut.

Från en sak till en annan så har vi ju fått en offert från en hustillverkare nu. Det ser lovande ut men jag återkommer efter helgen med mer detaljer!
I helgen åker vi ju till Sthlm. Ni kanske minns att fick det av Johan i present så i morgon bitti åker vi. Hundarna stationerar vi hos Mona och Thomas och vi räknar med att vara tillbaka på söndag om nu inte, vilket är ett troligt scenario, vi har handlat för mycket så att en får ta bussen. Nä, vi tar den gröna bilen och den är ju bara två säten i, resten lastutrymme så nog bode det lösa sig!

Ha en underbar helg allihopa!


image29

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0